Dabi ZoltánA robotporszívót csak el kell indítani, a robotfűnyírót azonban telepíteni kell. Ha van elég időnk és némi műszaki érzékünk, ez nem lehetetlen feladat, tapasztalat híján azonban könnyű hibázni – lásd a robotfűnyíró-telepítés leggyakoribb hat hibájáról szóló cikkemet a Robotfunyiro.net oldalamon.

Miért érdemes a telepítést ránk bízni?

 1. Egyáltalán nem mindegy, hogy hová kerülnek a huzalok, itt akár milliméterek is számítanak. Ha túl közel fut a huzal az akadályokhoz, annak elakadás, pengesérülés lehet a vége, viszont sok ráhagyás sem jó, mert akkor kimaradnak részek, így kézzel kell beavatkoznunk – a gyep ezeken a helyeken sosem lesz egyenletes.
 2. Speciális gépi hátterünkkel föld alatt futó kábeleket is telepíthetünk.
 3. Minden kert más és más, így minden telepítésnél lesz valami kihívás – ilyenkor nagy segítség, hogy legalább 200 telepítés tapasztalatára támaszkodhatunk.
 4. A komolyabb robotokat számos paraméterükben az adott kert igényeihez lehet programozni – és bizony nem árt, ha avatott szakember végzi ezt a munkát. Mi már sok ilyet csináltunk, tehát jól ismerjük az egyes beállítások rejtett titkait.

Telepített típusok

Cégünk a Robomow fűnyíró robotok egyik vezető hazai telepítője, emellett pedig a Husqvarna és Ambrogio márkák hivatalos partnere is, így ezeket a robotokat gyártói támogatással telepítjük.

A robotfűnyíró-telepítés díja

A telepítés munka- és anyagráfordítása nagyban függ az adott kert méretétől és adottságaitól, így szinte minden telepítés ára más és más. A telepítés díja egy átlagos kertnél körülbelül 60 ezer forinttól indul, de speciális igények, sok akadály vagy nagy terület esetén az összeg ennél magasabb is lehet.

Kérdése van? Keressen bátran a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül.

Üdvözlettel,
Dabi Zoltán

Telepítési szolgáltatásunk megrendelése

  Név (kötelező)

  E–mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet