Cégünk húsz éve foglalkozik kertépítéssel, specialitásunk a füvesítés, a gyeptelepítés és a gyepszőnyegfenntartás. Első robotfűnyírónkat közel tíz éve telepítettük, telepítéseink száma 2019 nyarára elérte a kétszázat.

A robotfűnyíró praktikus eszköz, amely már egy közepes méretű kert esetén is évi 4,5 napnyi munkát vehet le a vállunkról, ráadásul mentesülünk a rendszeres fűvágástól – ha szép gyepet szeretnénk, de drága az időnk, feltétlenül szerezzünk be egyet!

Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kertbe szánjuk a robotot. A fűnyíró robot ott érzi jól magát, ahol tagolatlan a gyep, azt megfelelően elválasztották a kert többi részétől, és nincsenek benne akadályok: bokrok, fák, ágyások, gyerekjátékok.

Ha nem ilyen a kertünk – és tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb kert nem ilyen –, akkor a robot nem fog ennek örülni, és mi sem leszünk boldogok. Az eredmény egyenetlen vágáskép, eltérő sűrűségű és növésű fű lesz, ahol rendszeresen be kell kézzel segíteni, ráadásul a robot elakadásának, sérülésének a veszélye is fennáll.

Hogy ez ne fordulhasson elő, vegye igénybe cégünk előzetes kertfelmérési szolgáltatását. Mi elmegyünk Önhöz, megtekintjük a kertjét, majd a helyszínen azonosítjuk a robot számára problémás pontokat, és javaslatot teszünk a kert kisebb-nagyobb mértékű átrendezésére, esetleg átépítésére annak érdekében, hogy az robotbarát legyen.

A kertfelmérés díja

A kertfelmérés díja Budapesten 20 000 forint, ám ha webshopunkból rendel majd robotfűnyírót telepítéssel, ezt az összeget jóváírjuk a telepítés díjából.

A kertfelmérés díjában foglalt extra szolgáltatások

A kertfelmérés során további ingyenes szolgáltatásokat is nyújtunk Önnek:

 • a kert adottságai alapján segítünk leszűkíteni az ajánlott robotok körét;
 • pontosan beárazzuk telepítési szolgáltatásunkat, amennyiben azt tőlünk kívánja igénybe venni.

A kertfelmérés előnyei

Miért éri meg, hogy akadálymentesítsük a kertünket?

 • Kevesebb helyen kell kézzel a robot után igazítani.
 • Csökken a vágási hibák száma, a fű még szebb lesz.
 • Csökken a robot elakadásának, sérülésének veszélye.
 • Energiát spórolhatunk, továbbá csökkentjük a robot és az akku elhasználódását, hiszen ugyanazt a területet kevesebb idő alatt járja be a robot.

Kérdése van? Keressen bátran a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül.

Üdvözlettel,
Dabi Zoltán

Kertfelmérési szolgáltatásunk megrendelése

  Név (kötelező)

  E–mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet