Mindegy, hogy füvesítés vagy gyepszőnyeg, a szép zöld gyep gondozására időt, pénzt és energiát kell fordítanunk. De ez még mindig sokkal jobban megéri, mint megspórolva ezt, rendszeres időközönként mindent elölről kezdeni.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező saját kertészt tartania, aki szép pázsitot szeretni. A legtöbb gyep gondozási munkát Te magad is el tudod végezni. De rendszeres időközönként nem árt, ha szakember is látja az saját kézzel végzett karbantartás eredményét. Az ideális eset az, ha legalább minden tavasszal konzultálunk azzal a szakemberrel, aki a vetést vagy telepítést elvégezte.

Egy-egy ilyen esetben szakemberként én könnyen meg tudom állapítani, hogy milyen munkákat érdemes már most elvégezni és milyen tápanyagra, kezelésre lehet szüksége még a gyepnek.

Kérd tanácsomat pázsitod gondozásával kapcsolatban! Sok éves tapasztalatommal szívesen segítek elérni, hogy Neked is gyönyörűen ragyogó zöld gyeped lehessen.

Karbantartási munkák

null

Növényvédelem

null

Gyom- és mohaírtás

null

Homokszórás

null

Gyepszellőztetés

null

Trágyázás

null

Fűnyírás

null

Lyuggatás

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Ezekre és más kérdésekre is választ talál Robotfűnyíró portálunkon.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen bennünket a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül. Robotfűnyíró témakörben további cikkeket olvashat tőlünk a Robotfunyiro.net portálon.