Dabi ZoltánAz elmúlt évtizedekben kertépítéssel foglalkoztam. Több, mint száz felépített kerten és elégedett ügyfélnél szerzett tapasztalatom az, hogy amíg a kertépítési munkákat sok szakember szépen és igényesen meg tudja csinálni, magához a füvesítéshez szinte senki nem rendelkezik a megfelelő gépekkel. A legtöbb esetben nekünk is kézi munkával kellett elvégezni azt a munkát, géppel olcsóbban és sokkal gyorsabban meg lehetett volna oldani.

Ezért döntöttem úgy, hogy a piacon egyedülálló gépparkot hozok létre, és speciálisan a füvesítés irányába képzem magamat tovább. Erre természetesen nagyon jó alapot adott az elmúlt évek kertépítési tapasztalata is, de elengedhetetlen volt az is, hogy sok külföldi és hazai szakemberrel konzultáljak.

Mostanra a gépparkomat a kertépítéssel foglalkozó kollégáim is rendszeresen igénybe vehetik, de a tudásom és tapasztalatom mindmáig egyedi maradt a piacon.

A szép zöld gyep rengeteg dolgot adhat az embernek és családjának. Nem elég, hogy az egyik legjobb nyugtató szín, de közelebb hozza a természetet, összehozza a családot és a barátokat és kitűnő helyszín egy kis délutáni szundításra is.

Megfelelő mennyiségű idővel és tudással bárki elvégezheti a füvesítési munkákat. A célom az, hogy segítsem ezt. Természetesen tudom, nem mindenki teheti meg, hogy egy szakembert fizessen meg, hiszen mindig van jobb helye a pénznek. Ezért is szedtem össze a szükséges tudnivalókat a weboldalamon.

Amennyiben viszont úgy látod, hogy legalább egy árajánlatot érdemes megnézned, keress meg a részletekkel és egy személyes találkozó során biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást.

Dabi Zoltán