Sokunk számára az otthon egyet jelent a kerttel és a szép zöld gyeppel. De az is egyre gyakoribb, hogy a zöldterületes beruházások esetében is nagy területeket kell füvesíteni.

Egyszóval legyen az munka vagy kikapcsolódás, a pázsit mindenhol ott van, és szerencsére egyre többen gondoljuk úgy, hogy megéri a befektetést egy jól előkészített és gondozott gyep, hiszen így az évtizedekig szép maradhat családunk és munkatársaink örömére.

Sajnos a jól gondozott pázsit is elöregszik, regenerációra, felfrissítésre szorul időnként. Ez teljesen természetes dolog, de a tévhitek ellenére, ilyenkor nem kell mindent elölről kezdenünk.

A gyepet a megfelelő gépek és szakemberek segítségével gyorsan újra ragyogóan zölddé tehetjük. Ehhez nálunk ideális helyen jár, hiszen az országban egyedülállóan mi rendelkezünk erre a munkára kifejezetten alkalmas gépparkkal.

Miért csak nálunk elérhető ez a szolgáltatás? Mert sokkal jobb üzlet, ha a teljes kertet szét kell bombázni és az alapoktól újra kezdeni.

Pedig sokszor elegendő a megfelelő talajvizsgálatok után elvégezni a talaj tápanyagokkal történő felfrissítését és a meglévő füvet felülvetni. Egy ilyen frissítő eljárás után rövid időn belül újra élvezhetjük a kert nyújtotta élményt.

Vannak esetek, amikor a föld felső részét érdemes átdolgozni, plusz termőföldet hozzáadva felfrissíteni, de ehhez sem szükséges az, hogy a tereprendezéstől kezdjünk elölről mindent. Ehhez nagy segítségére lehet a gépparkomban megtalálható magány-előkészítő és a vető- és felülvető gép.

Amennyiben kérdése lenne, keressen nyugodtan, vagy kérjen ajánlatot egy személyes találkozás keretében.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Ezekre és más kérdésekre is választ talál Robotfűnyíró portálunkon.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen bennünket a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül. Robotfűnyíró témakörben további cikkeket olvashat tőlünk a Robotfunyiro.net portálon.