Cégünk több száz sikeresen lezárt füvesítési megbízás tapasztalatával rendelkezik. De miért ajánljuk inkább a füvesítést, mint a gyepszőnyeg-telepítést?

Olcsóbb

Az előkészítő munka szinte megegyezik mindkét esetben, de a legjobb minőségű fűmag ára is csak töredéke a gyepszőnyeg költségének. Bár bele kell számolnunk a fű megerősödésének idejére a magasabb vízszámlát, de a füvesítés ára még így is sokkal kedvezőbb, mint a gyepszőnyegé!

A saját munkánk eredménye

Ha profi szakemberre is bízzuk a munkát, a gyepünk növekedését mi magunk élhetjük át. Mi vigyázunk rá, amíg meg nem erősödik, és mi leszünk azok, akik először belefeküdhetünk a családdal. És Ez pénzben ki nem fejezhető dolog!

A gyepet a megfelelő gépek és szakemberek segítségével gyorsan újra ragyogóan zölddé tehetjük. Ehhez nálunk ideális helyen jár, hiszen az országban egyedülállóan mi rendelkezünk erre a munkára kifejezetten alkalmas gépparkkal.

Miért csak nálunk elérhető ez a szolgáltatás? Mert sokkal jobb üzlet, ha a teljes kertet szét kell bombázni és az alapoktól újra kezdeni.

Pedig sokszor elegendő a megfelelő talajvizsgálatok után elvégezni a talaj tápanyagokkal történő felfrissítését és a meglévő füvet felülvetni. Egy ilyen frissítő eljárás után rövid időn belül újra élvezhetjük a kert nyújtotta élményt.

Vannak esetek, amikor a föld felső részét érdemes átdolgozni, plusz termőföldet hozzáadva felfrissíteni, de ehhez sem szükséges az, hogy a tereprendezéstől kezdjünk elölről mindent. Ehhez nagy segítségére lehet a gépparkomban megtalálható magány-előkészítő és a vető- és felülvető gép.

Amennyiben kérdése lenne, keressen nyugodtan, vagy kérjen ajánlatot egy személyes találkozás keretében.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Ezekre és más kérdésekre is választ talál Robotfűnyíró portálunkon.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen bennünket a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül. Robotfűnyíró témakörben további cikkeket olvashat tőlünk a Robotfunyiro.net portálon.