Munkámból kifolyólag igen korán, már 2009-ben tapasztalatot szerezhettem a robotfűnyírók korai generációjával. A látottak meggyőztek, így 2010-től, az országban az elsők között kezdtem robotfűnyíró-telepítéssel is foglalkozni.

Csapatommal mára már számos márka kétszáznál is több fűnyíró-robotját telepítettük. Évtizedes telepítési tapasztalatunk mellett a legfőbb erősségünk, hogy jól ismerjük a fű telepítésének és gondozásának kihívásait, így hosszú távon is biztos megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Mit érdemes tudni a robotfűnyírókról?

Figyelmébe ajánljuk a robotfűnyíró témakörben 2019 végén indított portálunkat, ahol tucatnyi érdekes cikkel várjuk a robotfűnyírózás iránt érdeklődőket – itt részletesen is bemutatjuk a robotfűnyíró működését, számba vesszük a robotfűnyírás költségeit, tanácsot adunk a megfelelő robotfűnyíró kiválasztásához.

Robotfűnyírókhoz kapcsolódó szolgáltatásaink

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Ezekre és más kérdésekre is választ talál Robotfűnyíró portálunkon.

Robotfűnyíró webshop

Cégünk a Robomow robotfűnyírók hivatalos magyarországi viszonteladó partnere. 2010 óta foglalkozunk Robomow fűnyírókkal, a márka egyik vezető telepítője vagyunk.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen bennünket a +36 (30) 509 88 06 telefonszámon vagy a kapcsolat oldalon keresztül. Robotfűnyíró témában a Robotfunyiro.net oldalon talál további információt.