RX 50u CONNECT

289 000 Ft

A kis kertek specialistája, 18 cm vágási szélességgel, maximum 500 m2 fűterületre.

Elfogyott

Leírás

RX50U CONNECT Robomow® dokkoló állomással. A csomag a következőket tartalmaz még: Roboconnect+ (GSM, GPS), Voice Activation (Alexa), Bluetooth, 150 m határoló vezeték, 200 db cölöp, 1 db vágókés, 10 m-es hosszabbító kábel, tápellátó egység, tüskés mozgató kerék, Roboruler vonalzó, kézikönyv, 12V Li-Ion 10,2 Ah akkumulátor, szénkefés vágómotor, 4 db fém cölöp, 2 év garancia.

TIPP: vásárolja meg a robotjához illő gyári Robomow Robohome robotgarázst is tőlünk!

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.