Robomow RX 20 Pro

229 000 Ft

Az apró kertek specialistája, 18 cm vágási szélességgel, maximum 300 m2 fűterületre.

Leírás

Robomow RX20 Pro Robomow dokkoló állomással. A csomag a következőket tartalmaz még: Roboconnect (GSM), Bluetooth, Voice Activation (Alexa) 1 db vágókés, 10 m-es hosszabbító kábel, tápellátó egység, nyesedék tisztító, tüskés mozgató kerék, Roboruler vonalzó, kézikönyv, 12V Lead-Acid 9 Ah akkumulátor, szénkefés vágómotor, 4 db fém cölöp a dokkoló állomás rögzítésére, 2 év garancia.

TIPP: vásárolja meg a robotjához illő gyári Robomow Robohome robotgarázst is tőlünk!

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.