Robomow RS 635 Pro SV

1 049 000 Ft

A Robomow minden lehetséges funkcióval ellátott csúcsmodellje. ajándék robotgarázzsal. 56 cm vágási szélesség, max. 5.000 m2 fűterület.

Leírás

RS635 Pro SV Robomow® dokkoló állomással. A csomag a következőket tartalmazza még: Robohome, Roboconnect+ (GSM, GPS), Bluetooth, Voice Activation (Alexa), RoboVision (kamera), power wheels (széles mozgatókerék), Robogrips, 2 db vágókés, tápellátó egység, 20 m hosszabbító kábel, Roboruler vonalzó, kézikönyv, beépített 26V Lithium (LiFePO4) 6Ah akkumulátor, szénkefe mentes vágómotorok, 6 db fém cölöp a dokkoló állomás rögzítésére, 2 év garancia.

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.