Robomow RC 312 PRO S

519 000 Ft

KIFUTÓ TERMÉK, MÁR CSAK 1 DB VAN RAKTÁRON! A népszerű Robomow RC sorozat csúcsmodellje, GSM/GPS modullal és ajándék Robohome robotgarázzsal. 28 cm vágási szélesség, max. 2.000 m2 fűterület.

Leírás

RC312 Pro S Robomow® dokkoló állomással. A csomag a következőket tartalmazza még: Robohome robotgarázs, Roboconnect+ (GSM, GPS), Bluetooth, Voice Activation (Alexa) power wheels (széles mozgatókerék), Robogrips, 1 db vágókés, 15m-es hosszabbító kábel, tápellátó egység, Roboruler vonalzó, kézikönyv, 26V Lithium (LiFePO4) 3Ah akkumulátor, szénkefe mentes vágómotor, 4 db fém cölöp a dokkoló állomás rögzítésére, 2 év garancia.

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.