ROBOMOW RC 308u

379 000 Ft

A népszerű középkategóriás modell 2020-as verziója, GSM/GPS modullal. 28 cm vágási szélesség, max. 1.500 m2 fűterület.

Elfogyott

Leírás

Robomow RC308U CONNECT robotfűnyíró Robomow® dokkoló állomással. A 2020-as modellév újdonsága ez a robot, a Robomow középkategóriás RC-sorozatának új belépő modellje, a méltán népszerű RC 304u utódja. Ugyan az ára kicsit nőtt, cserébe a 25%-kal nagyobb az akku kapacitása (3 aH), továbbá megkapjuk a beépített GSM/GPS-modult, így az ár/érték-arány kiváló!

A csomag a következőket tartalmazza még: Roboconnect+ (GSM, GPS) , Bluetooth, Voice Activation (Alexa), 200 m határolóvezeték, 250 db cölöp, power wheels (széles mozgató kerék), Robogrips, 1 vágókés, 15m-es hosszabbító kábel, tápellátó egység, Roboruler vonalzó, kézikönyv, 26V Lithium (LiFePO4) 3Ah akkumulátor, szénkefés vágómotor, 4 db fém cölöp a dokkoló állomás rögzítésére, 2 év garancia.

TIPP: vásárolja meg a robotjához illő gyári Robomow Robohome robotgarázst is tőlünk!

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.