ROBOMOW RC 308 PRO

379 000 Ft

Robomow RC308 PRO robotfűnyíró Robomow® dokkoló állomással. 28 cm vágási szélesség, max. 1.500 m2 fűterület.

Elfogyott

Leírás

Robomow RC308 PRO robotfűnyíró Robomow® dokkoló állomással.

A csomag a következőket tartalmazza még: Roboconnect (GSM) , Bluetooth, Voice Activation (Alexa), power wheels (széles mozgató kerék), Robogrips, 1 vágókés, 15m-es hosszabbító kábel, tápellátó egység, Roboruler vonalzó, kézikönyv, 26V Lithium (LiFePO4) 3Ah akkumulátor, szénkefés vágómotor, 4 db fém cölöp a dokkoló állomás rögzítésére, 2 év garancia.

TIPP: vásárolja meg a robotjához illő gyári Robomow Robohome robotgarázst is tőlünk!

Miért válasszon bennünket?

  1. Mert mi nem csupán egy webshop vagyunk, hanem egy füvesítéssel, gyepregenerációval és gyepkarbantartással is foglalkozó kertépítő vállalkozás, így a teljes képet átlátjuk.
  2. Mert 2010 óta foglalkozunk robotfűnyírókkal, 2021-ig pedig már háromszáznál is több robotfűnyírót telepítettünk megrendelőinknek.
  3. Mert nem csak értékesítünk, de ha kell, akkor előzetes kertfelmérést is vállalunk, illetve a robotfűnyíró telepítését is elvégezzük.

Milyen előnyei, hátrányai vannak a robotfűnyírónak? Melyik robotfűnyírót válasszam? Milyen költségekkel jár a robotfűnyírózás? Mielőtt robotfűnyírót vásárolna, feltétlen ajánljuk, hogy tájékozódjon ezekről a kérdésekről Robotfűnyíró portálunkon, ahol harmincnál is több kapcsolódó cikket talál.